Nyhetsbrev – januar

Kjære Venstrevenner i Hedmark!

Takk for at du leser dette nyhetsbrevet! Jeg jobber det jeg kan med å formidle vår gode politikk, og dersom du er på Facebook trenger jeg din hjelp til å nå enda lengre:

  1. Klikk på denne lenken og lik siden min: www.facebook.com/venstreolefrode
  2. Når du har likt den, kan du invitere vennene dine til også å like den (se egen knapp til høyre for tidslinja).

Alle «liker», kommentarer og delinger bidrar til at flere får lest budskapene – og er en veldig enkel, men effektiv, måte å bidra i valgkampen på.

 

Aktuelt i januar:

  • Ulv har fortsatt å ta mye spalteplass i mediene. Her opplever jeg fortsatt at Hedmark Venstre representerer en fornuftig og viktig stemme i en opphetet debatt. Vi må kunne stå for at det er viktig med biologisk mangfold, herunder ulv – samtidig som vi har en aktiv forvaltning og setter sterkere fokus på avbøtende tiltak. En meningsmåling i Hamar Arbeiderblad viste at et stort flertall av innbyggerne i Hedmark kan dele et slik syn. Jeg var litt avventende inntil vi fikk gjennomført utvidet fylkesstyremøte og lyttet til lokallagenes syn på saken, men har deretter vært ute med leserinnlegg bl.a. i H-A, innlegg i sosiale medier og intervju i Østlendingen. Les mer her: https://venstreblogg.no/2017/01/10/folk-og-ulv/
  • Mahad Abib Mahamud fra Brumunddal har skapt sterkt lokalt engasjement og nasjonal oppmerksomhet om innvandringspolitikken, les bl.a. her: http://www.h-a.no/nyhet/brumunddoler-gaar-sammen-for-mahad. Jeg er opptatt av raskere behandling av asylsøknader, økt rettssikkerhet og behov for økt fokus på bosetting og inkludering.
  • Rikspolitisk nettverk ble holdt i Oslo, hvor jeg deltok sammen med vår nye valgkampsjef Kristian Botten Pedersen. Fokus var både på formidling av budskap og organisering i valgkampen.
  • Bioteknologi var i fokus på et svært vellykket seminar for Hedmark og Oppland Venstre, hvor andrekandidat Mirjam Engelsjord var initiativtaker.

ntp-venstre-2Fra møte om NTP, f.v.: Ole Frode Mikkelsgård, Abid Raja, Ketil Solvik-Olsen, Stig Vaagan.

Stig Vaagan og jeg deltok på møte om Nasjonal transportplan på Stortinget, og frontet bl.a. jernbanesatsing i Hedmark:

o   InterCity utbygging til Hamar, Brumunddal og Lillehammer.

o   Elektrifisering av Røros-Solørbanen

o   Satsing på Kongsvingerbanen, og Kongsvinger som viktig knutepunkt

Jeg gleder meg til et fantastisk fylkesårsmøte!

I helga 4. – 5. februar møtes vi på Skaslien Gjestgivere på Kirkenær i Grue! Dette blir som alltid hyggelig, og også spennende når vi skal se fram mot et svært viktig stortingsvalg. Håper vi sees!

 

Dette er det fjerde nyhetsbrevet som sendes ut til Venstre-venner i Hedmark etter nominasjonen som førstekandidat, men det første som er lagt ut åpent på nett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s