Likestilling

Kampen for likestilling er på ingen måte vunnet. I voksengenerasjonen ser vi fortsatt eksempler på store forskjeller i holdning og standpunkt, i arbeidet med inkludering av innvandrere ser vi nye utfordringer, og ikke minst kan en stille spørsmål om hvor bevisste den oppvoksende generasjon vil være.

Likestillingssenteret gjør derfor en viktig jobb når de intervjuer de politiske partiene om synet på likestilling, og formidler dette ut til elever.

På bildet deltar jeg sammen med leder i Hedmark Unge Venstre Johannes Aschim i møte med direktør for Likestillingssenteret Goro Ree-Lindstad og en journalist.

For egen del har jeg alltid hatt et stort engasjement for likeverd og likestilling, og kan ikke tenke meg et bedre parti å være i:

Venstre mener at alle skal kunne delta i samfunnet på lik linje, uavhengig av kjønn, etnisk opprinnelse, funksjonsevne, seksuell legning eller livssyn. Dette er grunnleggende liberale verdier, som krever et sterkt vern. Venstre har en stolt historie med å stå opp for likestillingsrettigheter, og vil fortsette å gjøre det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s