Behov for å tenke nytt

Oljen vil ta slutt, og skal vi ta vare på velferdssamfunnet vårt må vi gode til å omstille oss. Å forlenge omstillingen med leting i Lofoten, Vesterålen og Senja er bakstreversk, vi må i stedet lene oss enda mer framover.

Det trengs sterkere satsing på omstilling enn det vi så langt har fått til. Vi har mulighet for å gjeninnføre industri og produksjon gjennom utvikling av robotteknologi og utnytting av spisskompetansemiljøer. Vi har mulighet for å få nye grønne arbeidsplasser i utvikling og satsing på miljøvennlig bioteknologi. Politisk tilrettelegging for satsing på forskning og utvikling er avgjørende for å lykkes med denne omstillingen, som potensielt kan bety svært mye for Hedmark og Innlandet.

Venstre er det partiet som leverer en troverdig satsing på et grønt skifte i sitt program. I arbeidet med det nye stortingsprogrammet, ligger det an til ytterligere styrking av tilrettelegging for innovasjon og nyutvikling.

En stemme til Venstre ved neste Stortingsvalg vil være en framtidsrettet stemme. Venstres politikk vil ivareta miljøet, skape nye arbeidsplasser, og derved også sikre velferdssamfunnet – for vår og kommende generasjoner.

Merk denne: Venstre ble «best i test» når det gjelder politikk for lønnsomme arbeidsplasser: http://bit.ly/2cIQ7V5

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s